Rejsen fra Barn til Voksen – Fra offer til Kriger

Tænd op for dine drømme

Vi er alle født som små spædbørn. Vi har alle hver vores historie med os om hvordan det var og intet af det er varigt, sandt eller entydigt.

Mange af de historier vi husker fra barndommen er farvet af situationen, følelser, billeder, holdninger og overbevisninger, som vi har adopteret uden at vide det.

Fortiden virker som et par briller, som vi ser verden gennem. Det er sjældent, at vi bliver opmærksomme på disse historiers begrænsende indvirkning på vore beslutninger og valg.

Valgene i dag, er morgendagens fremtid.

Det er sjældent at vi opdager, hvordan vores fortid former fremtiden og hvordan vi selv er medskabere af den fremtid, vi går i møde. Om vi er bevidste om det eller ej, så er vi medskabere af vores virkelighed. Virkelighedsopfattelsen er et kardinalpunkt i den træning, vi tilbyder. Det er dig, der skal lave arbejdet, der er ingen andre til det. Det er dine valg, din bevidsthed og dit Liv der står på spil.

Vi tilbyder, Warriors Wisdom Masterclass, både som online og offline forøb.

Ilden indefra

Det har til alle tider været et samlingspunkt omkring ilden og det er da også Ilden der symboliserer vores indre passioner og drømme. Hvornår har du sidst siddet ved ilden og lyttet til dine drømme i livet? Det er aldrig for sent

Marion har langt rødt hår, men det hun fortæller om sin Helterejse er mere langhåret

Få alle modulerne på USB

Du kan nu købe en pakke med Warriors Wisdom Masterclass og selv sætte den sammen, så du kan tilpasse den dine behov og muligheder.

Du får en USB med alle otte moduler, ca 11 timers intensiv undervisning med Oceanbow om Rejsen, fra barn til voksen – fra Offer til Kriger.

  • Warriors Wisdom Masterclass modul 1-8
  • 11 timers Video med undervisningen
  • Arbejdshæfte til hvert modul
  • Al undervisning på MP3 lydfiler
  • En shamanistisk drømmerejse
  • Elevberetninger
  • En lækker USB i træ med Heartland Logo
  • En e-bog med beskrivelser

Arbejd offline og når det passer dig

Vi tilbyder at lave nogle fællestræningslejre. Mange af de værktøjer vi tilbyder kræver, at vi er i samme rum, men der er mange timers undervisning og selvstudie, som du må lave op egen hånd for at opnå fuldt udbytte.

Vi tilbyder træningsweekender for elever og studerende, som ønsker at fordybe sig yderligere i deres Indre Rejse. Hvis du er interesseret i at høre mere om vores individuelle programmer så send os en mail og lad os høre mere om hvad det er du tænker om dine behov og muligheder. Vi bor på Samsø, men kommer også ud og fortæller om vores arbejde, hvis i er nogle stykker som gerne vil studere sammen.

For at støtte dig bedst muligt på din rejse har vi bestræbt os på at skabe en fleksibel løsning, som kan tilpasses dit individuelle behov. Hvad end du har været i gang i mange år eller lige er startet på din Rejse, så finder du her Viden, Værktøjer og træningsforslag, som vil tage dig på en Indre Rejse, der vil ændre dit liv for altid. Oceanbow tager dig med ind i Visdommens haller og deler gamle og glemte Visdomstraditioner i et moderne sprog og indpakning.

Selv den længste Rejse, starter med det første skridt.

Der er ingen, der ved hvad din individuelle rejse byder på. Du har krav på selv, at forberede dig på, hvordan du møder fremtidens udfordringer. Hvis du gør, som du plejer, får du det du plejer. Hvis det er godt nok, behøver du ikke gøre mere. Men har du brug for forandringer, er det nu, du skal spidse ører og gribe til handling. Du er den, der kan gøre hele forskellen både for dig selv og andre. Du er den alle venter på. Hvad venter du på?